PTT Soyguncusu Yakalandı

PTT Soyguncusu Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2015 11:55
PTT Soyguncusu Yakalandı

15 Ocak’ta Halife Sultan Mahallesinde PTT şubesinde meydana gelen silahlı soygunun şüphelisi şüpheli şahsın beden yapısı ve üzerindeki mont ve ayakkabıların kriminal laboratuvarında yapılan inceleme sonucu tespit edildi.
Olay yeri ve çevresinden elde edilen güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesinin ardından şüpheli tespit edilerek Cinayet Gasp Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalandı.

Konuyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “15.01.2015 günü, İlimiz Merkez Halife Sultan Mahallesinde bulunan PTT Şubesinin silah ile yağma edilmesi olayıyla ilgili olarak yapılan çalışmalarda;

Olay yeri ve çevresinden elde edilen güvenlik kamerası görüntüleri incelenmiş, görüntülerden tespit edilen şüpheli şahsın beden yapısı ve üzerindeki mont ve ayakkabıların kriminal laboratuvarında yapılan inceleme sonucu, yağma olayını gerçekleştiren şüphelinin beden yapısı ve üzerindeki mont ve ayakkabılarla uyumlu olduğu belirtilmiştir. Şüpheli şahıs mevcut delillerle birlikte Silahla Yağma Suçundan adli makamlara sevk edilmiştir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.