PTT’liler Tek Yürek

PTT’den emekli olan memurlar, Gönül Kahvesi’nde bir araya geldiler. Her ay başı toplanacak olan PTT’liler, birlik ve beraberlikleriyle göz dolduruyorlar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2014 14:15
PTT’liler Tek Yürek

Isparta PTT’ye yıllarca hizmet veren emekli memurlar, birlik ve beraberlikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ülkemizin güzide teşkilatlarından biri olan PTT’de son yıllarda emekli olan memurlar, iş ortamındaki birlikteliğini normal hayatlarını da taşıdılar. Memurlar, her ayın ilk haftasında bir araya gelerek dostluklarını ve arkadaşlıklarını pekiştiriyorlar.

Zaman zaman bir takım etkinliklerde de bulunacaklarını söyleyen PTT’li Emekli Memurlar, “Bugün Gönül Kahvesinde yaklaşık 50 arkadaşımızla bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu tür toplantıları sık sık yaparak beraberliğimizi daha güçlendireceğiz. İş hayatımızdaki yaşadığımız birliktelik inşallah bir ömür boyu sürecek” dediler.

PTT’nin bu birlikteliği diğer kurumların emeklilerine de dileriz örnek olur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum