PTT'nin 171. Kuruluş Yıldönümü

PTT Isparta Başmüdürü Ömer Gül, 127 hizmet çeşidiyle geniş kitlelere süratli, güvenli ve kaliteli hizmet verme gayretinin tüm çalışanlar tarafından benimsendiğini belirterek, "Her geçen gün bu prensipleri daha üst seviyelere çıkarabiliyor olmanın gururu v

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2011 16:34
PTT'nin 171. Kuruluş Yıldönümü

PTT Isparta Başmüdürü Ömer Gül, 127 hizmet çeşidiyle geniş kitlelere süratli, güvenli ve kaliteli hizmet verme gayretinin tüm çalışanlar tarafından benimsendiğini belirterek, "Her geçen gün bu prensipleri daha üst seviyelere çıkarabiliyor olmanın gururu ve memnuniyeti içindeyiz" dedi.

Ömer Gül, PTT'nin 171. kuruluş yıl dönümü dolaysıyla yaptığı açıklamada, Türkiye'de 31 bin çalışan ve 3 bin 500 işyeri ile her geçen gün yeni yatırımlarla vatandaşlara modern haberleşme hizmetlerini en iyi şekilde verebilmenin onuru ve gururu içinde olduklarını kaydetti.

Isparta'daki hizmetlerini 288 çalışan, 13 merkez, 22 şube ve 26 acente ile verdiklerini anlatan Gül, posta ile tüm il ve ilçeler arasında bir bağ oluşturulduğunu söyledi. Tüm ilçelerle günlük posta alışveriş irtibatının sağlandığını ifade eden Gül, kabul edilen tüm gönderilerin aynı gün varış yerlerine göre sevk edildiğini, Isparta'ya gelen gönderilerin ise, aynı gün alıcılara teslim edildiğini belirtti.

Tüm şubelerde kredi ve mevduat işlemlerinin dışındaki bankacılık işlemlerin de yapıldığını kaydeden Gül, şu bilgileri verdi: "İşyerlerimizde efektif döviz işlemleri, Western Union yurtdışı havale hizmetleri, yurtiçi havale ve çek kabul işlemleri, Türk Telekom, GSM, elektrik faturaları, Bağkur prim tahsilatı, yaklaşık 7 bin emeklimizin maaşları ve 10 bine yakın vatandaşımıza yaşlılık maaşı ödenmektedir. Tüm iş yerlerimizde kayıtlı posta maddeleri otomasyonuna geçilmiş olup, PTT kurye, taahhütlü mektup ile adli tebligatlar otomasyon ortamında kabul, sevk ve teslim edilmek suretiyle barkod numarası ile internet üzerinden her aşamasının takibi sağlanabilmektedir" dedi.

Isparta kent merkezinde kapıdan kapıya teslim hizmetinin başladığını ifade eden Gül, Alo 169 veya www.ptt.gov.tr internet adresinden siparişi alınan her türlü eşyanın, en geç 4 saat içinde alıcısına teslim edildiğini kaydetti.

Gül, PTT'nin 171. kuruluş yıl dönümünün kutlanacağı 21 Ekim Cuma günü, şubelerde sıra çağrı sisteminden numara alan 171'inci müşteriye çeşitli hediyeler vereceklerini bildirdi.

127 hizmet çeşidi ile daha geniş kitlelere süratli, güvenli ve kaliteli hizmet verilme gayretinin, tüm çalışanlar tarafından benimsendiğini belirten Gül, "Her geçen gün bu prensipleri daha üst seviyelere çıkarabiliyor olmanın gururu ve memnuniyeti içindeyiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.