Puan Alamazsak İşimiz Çok Zor

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Isparta Emrespor A.Ş. Pazar günü oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2013 16:20
Puan Alamazsak İşimiz Çok Zor

Kırmızı-siyahlılar, lider Altınordu karşısında şanssız bir yenilgi alırken son haftalardaki mağlubiyet ve beraberliklerin ardından 15. sıraya kadar gerilendi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş.’de ligdeki 29. maçında lider Altınordu’ya 3-1 mağlup olmanın üzüntüsü yaşanıyor. Sezon başından bu yana bir çok futbolcu ve antrenörün görev yaptığı kırmızı-siyahlılarda 7. Teknik Sorumlu olarak göreve getirilen Mesut Demiroviç’te ilk maçında mağlubiyetle tanıştı. Alınan Altınordu mağlubiyetinin ardından sıkıntıya düşen Isparta Emrespor A.Ş. haftasonu yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Altınordu karşısında oyunun bazı bölümlerinde takımının iyi oynadığını söyleyen Demiroviç, “Son vuruşlarda biraz daha başarılı olmamız gerekiyor. Zorlu bir maçtı. Şanssız bir günümüzdeydik. Maçın başındaki pozisyonları değerlendirseydik rakibi oyundan tamamen düşürebilirdik. Artık bu maç geride kaldı. Tüm düşüncemiz Darıca Gençlerbirliği’ni yenerek rahat bir nefes almak” dedi.

Darıca Gençlerbirliği maçında kolundan darbe alan Recep Güler’in forma giymesi bekleniyor. Bu arada Isparta Emrespor, Elazığ Belediyespor dışındaki tüm rakiplerinin puan almasıyla 31 puanla 15. sırada kaldı. Kırmızı-siyahlılar, son haftalarda aldığı sonuçlarla işini zora sokarken artık kalan 5 maçında toplayabildiği puanları toplaması gerekiyor.

Son 5 haftada, 2 deplasman maçı bulunan Emrespor’un kendi evinde oynayacağı 3 maçtan puan ve puanlar almak zorunda, aksi takdirde Elazığ Belediyespor’un 5 maçtan önemli puanlar alması halinde Emrespor A.Ş, 3. lige veda edecek.

Emrespor’un son 5 hafta maçları şöyle;
“Darıca Gençlerbirliği (içerde), Erzurum Büyükşehir Belediyespor (dışarda), Maltepespor (içerde), Gümüşhane (dışarda), Çorum Belediyespor (içerde)

Elazığ Belediyespor’un son 5 hafta maçları ise şöyle; “Diyarbakırspor (içerde), Yimpaş Yozgatspor (dışarda), Mardinspar (içerde), Kahramanmaraş Belediyespor (içerde), Beylerbeyispor (dışarda)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum