Puana İhtiyacı Olan Gelsin (!)

Puana İhtiyacı Olan Gelsin (!)

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2017 14:24
Puana İhtiyacı Olan Gelsin (!)

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Isparta Davrazspor, 12 maçta 5’inci beraberliğini aldı. Şuana kadar tam 10 puan kaybeden Yeşil – Pembeli ekip, gelene gidene puan veriyor. 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta Isparta’yı temsil eden ve grupta şampiyonluğa oynayan Isparta Davrazspor, önceki gün deplasmanda Mut İdmanyurdu Belediyespor karşısında 2- 2 berabere kalarak altın değerinde iki puan daha kaybetti ve zirve yarışında büyük bir yara aldı. Bu sonuçla lider Serik Belediyespor ile puan farkı 8’e kadar yükseldi. 

ŞAMPİYONLUK GÖZ 

GÖRE GÖRE GİDİYOR 

Isparta Davrazspor, eline geçen fırsatları geri çevirmeye devam ediyor. Yeşil – Pembeliler geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Mut İdmanyurdu Belediyespor ile yenişemedi. Konuk takımın 65'inci dakikada Salim'le bulduğu golle 1-0 öne geçti. Geri adım atmayan Hasan Şermet’in öğrencileri 90+2'nci dakikada bu gole Melih'le karşılık verdi.  Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi. Mekik’in galibiyet hasreti de bu maçla birlikte 5 maça yükseldi.

MAĞLUP DURUMA DÜŞTÜ 

Maçlarda rakibine karşı üstünlük kuramayan ve vasat bir futbol ortaya koyan Isparta Davrazspor, kendine göre zayıf pozisyonda bulunan Mut İdmunyurdu Belediyespor’u mağlup edemedi. Yeşil – Pembeli ekip maçta 1 – 0 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ve üst üste yediği gollerle ilk yarıyı 2 – 1 mağlup tamamladı. İkinci yarıda en azından mağlubiyeti kurtarayım’ edasıyla oynayan Yeşil – Pembeli ekip, bu amacına ulaştı ve bir gol daha atarak maçı 2 – 2 berabere tamamlayarak şampiyonluk iddiasından iyice uzaklaştı. 

SERİK İLE PUAN 

FARKI 8’E YÜKSELDİ 

Isparta Davrazspor bu sonucun ardından puanını 26’ya yükseltti ve haftayı 2. sırada kapattı. Bu sonuçla, şampiyonluk mücadelesi verdiği rakibi Serik Belediyespor, rakibi Sarayönü Belediyespor’u 4 – 2 ile geçmesi nedeniyle Isparta Davrazspor ile Serik arasındaki puan farkı 6’dan 8’e yükseldi. 

GERÇEK GÜÇ ORTAYA ÇIKACAK 

Bölgesel Amatör lig 7. Grupta dananın kuyruğu bu hafta sonu kopacak. Zira, Isparta Davrazspor, bu hafta sonu kendi sahasında grup lideri Serik Belediyespor ile karşılaşacak ve ilk devreyi kapatacak. Normal takımları zar – zor mağlup eden, bir kısmını da mağlup edemeyerek berabere kalan Isparta Davrazspor’un, gelene 5, gidene 4 çeken rakibi karşısında nasıl bir sonuç alacağı şimdiden merak konusu oldu. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.