Rabbimizin Mağrifetine Sığınmalıyız

Rabbimizin Mağrifetine Sığınmalıyız

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2021 11:20
Rabbimizin Mağrifetine Sığınmalıyız

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Regaip Kandili dolayısı ile mesaj yayınladı. Gökgöz, mesajında “bu geceleri ve üç ayları fırsat bilerek, Yüce Rabbimizin af ve mağfiretine sığınmalı, tevbede bulunmalıyız” dedi. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Regaip Kandili sebebiyle yayınladığı mesajında “Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı, manevi duygularımızın doruğa ulaştığı mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandil’ine kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip Kandili başta olmak üzere bu geceleri ve üç ayları fırsat bilerek, Yüce Rabbimizin af ve mağfiretine sığınmalı, tevbede bulunmalıyız.

Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in, “Allah'ım! Receb ve Şâban'ı hakkımızda mübarek eyle, bizi Ramazan'a ulaştır.” duasına iştirak ederek, üç ayları ve üç aylarımız içerisinde bulunan bu manevi gecelerimizi bağışlanmaya birer vesile olarak değerlendirip, en iyi şekilde ihya ve idrak etmeliyiz.

Bu duygu ve düşünceler ile bu gece yapacağımız duaların kabul, ibadetlerimizin makbul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Başta Ispartalı hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam aleminin Mübarek Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.