Radyasyon Onkolojisi Hasta Kabulüne Başladı

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde Radyasyon Onkolojisi Kliniği hasta kabulüne başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2011 10:32
Radyasyon Onkolojisi Hasta Kabulüne Başladı

Göller Bölgesi'nde tek olduğu belirtilen merkez sayesinde artık hastaların başka şehirlere gitmelerine gerek kalmadığı, tedavilerini dünya standartlarına uygun yüksek teknolojili cihazların yer aldığı merkezde alabilecekleri ifade edilen açıklamada, "Radyoterapi Merkezi sadece Isparta'da yaşayan hastalarımız için değil, Afyon ve Burdur'da yaşayan vatandaşlarımıza da hizmet verebilecek kapasitede ve bölgeninihtiyacını karşılamayı hedeflemektedir" denildi.

Açıklamada, Radyoterapi Merkezi'nin, radyasyon onkolojisi, radyasyon fiziği ve beslenme uzmanları, teknikeri, hemşiresi ve gerektiğinde diş hekiminden oluşan güçlü ekibiyle hastalara yüksek kalite vegüvenirlikte tedavi sunmaya hazır olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.