Rakiplerimiz Bizden Korksun

Kanal 32’de yayınlanan Spor Özel’e konuk olan Isparta Emrespor Teknik Sorumlusu Emrah Volkan Sayılgan, önemli açıklamalarda bulundu. Sayılgan, çıkışlarını devam ettireceklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2013 12:31
Rakiplerimiz Bizden Korksun

Kanal 32’de yayınlanan Spor Özel’e konuk olan Isparta Emrespor A.Ş. Teknik Sorumlusu Emrah Volkan Sayılgan önemli açıklamalarda bulundu. Gazetemiz Spor Müdürü Levent Doğan’ın hazırlayıp sunduğu programa Gazeteci Yunus Özler’de katıldı.

Soru ve canlı bağlantılarının yoğun olduğu programda Isparta Emrespor A.Ş. ile ilgili önemli konular konuşuldu.

“KRİTİK MAÇLARDAN GALİBİYETLE AYRILDIK”
Daha önce Manisaspor, Polatlı Buğsaşspor, Keçiören Sportif A.Ş.’de görev yapan genç teknik adam Sayılgan, zorlu bir periyotta göreve geldiklerini söyledi. Kendisinden önce 3 teknik adamın biletinin 1’er haftada kesildiği sorusuna Sayılgan, “Son transferlerle kurulabilecek en iyi ekibi kurduk. Yetenekli oyuncularım var. Çok kısa sürede toparlandık ve uyum sorunu ve antrenman eksikliğimiz olduğumuz dönemlerde kritik maçlardan galibiyetle ayrıldık. Diyarbakırspor, Elazığ Belediyespor ve son olarak da Mardinspor karşılaşmasından 9 puan çıkardık ve tehlike potasından uzaklaştık. Teknik kadromda tecrübeli hocalarımız var. Ayrıca bilimsel ekibe sahibim” dedi.

“DOĞUDAKİ MAÇLAR HE ZAMAN ZORLU GEÇİYOR”

Sayılgan, Mardinspor karşılaşmasını değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Sayılgan, “İlk yarıda çocuklarda rehavet vardı. Biz ne kadar da motive etsek de çocukların beynine giremiyorsunuz. İlk yarıda çok net 3-4 net gol pozisyonumuz var. Kale çizgisi üzerindeki pozisyonlarda top auta çıktı. Tabii bunda rakibin çakılı savunma yapması da var. Biz de ilk yarıda rakibe uyduk. O defansı açmak için her şey yaptık. Yaptığımız değişiklikler olumlu yansıdı. Yeni transferimiz Muhammed’i 2. yarıda oyuna dahil ettik. Onun istek ve arzusu takıma yansıdı. 2. yarıdaki art arda gollerle farklı kazandık. Hakem iyi maç yönetti. Taraftar baskısı vardı. Taraftarlar içtiği cam bardağını dahi sahaya attı. Doğudaki maçlar her zaman zorlu geçiyor. 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz” şeklinde konuştu.

“ÇÜNKÜ BENİM ASLANLAR GİBİ FUTBOLCULARIM VAR”

Dışarıda küme düşen takımlarının bile taraftar grubunun olduğunu ve kendilerinin deplasmanlarda büyük zorluk çektiğini söyleyen Teknik Sorumlu Sayılgan, “Buradaki Elazığ Belediyespor maçında taraftar desteğini tam anlamıyla yanımızda göremedik. Taraftarlarımızın artık yanımızda olmasını istiyoruz. Bu hafta zorlu Kahramanmaraş Belediyespor maçında onların desteğine ihtiyacımız var. Gelsinler bizi desteklesinler. Artık çok daha zorlu maçlara çıkacağız. Bu ligde her şey olur. Herkes herkesi yenebiliyor. Ama biz hiçbir rakibimizden korkmuyoruz. Rakiplerimiz bizden korksun. Çünkü benim aslanlar gibi futbolcularım var. Bu futbolcu grubum yanımda olduğu sürece kimseden çekinmiyoruz. Kolej takımı gibiyiz. Tabii 2-3 haftaya daha ihtiyacımız var. Eksiklerimize tamamladık sonra toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız” dedi.

“SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ”

Atabey Belediye Oteli’nde konakladıklarını ve sorunların bir nebze de olsa aşıldığını söyleyen Sayılgan, “Zaman zaman Atabey İlçe Sahası’nda sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Sadece haftanın 3 günü bize antrenman için müsaade ediliyor. Perşembe günleri de çift kale için Isparta’ya geliyoruz. Günde çift idman yapıyoruz. Tabii merkezde olsak çok daha iyi şartlarda çalışırız. Bu konuda başta Valimizden, Belediye Başkanımızdan ve Milletvekillerimizden destek bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

“ISPARTA ŞEHRİ TEK YÜREK OLMALI”

Ispartalıları birlik ve beraberliğe davet eden Teknik Sorumlu Sayılgan, “Bu şehir daha da güzellerine layık. Isparta şehri tek yürek olmalı. Altyapıya da sahip çıkılarak çağın futboluna ayak uydurulmalı. Bu kulübe sahip çıkılmalı. Başkanımız sıkıntıları çözdü ve eksiklerimizi giderdi. Alacaklarımız gününde ödeniyor. Bu takım hepimizin” diyerek sözlerini tamamladı.

“ISPARTA EMRESPOR A.Ş. DİĞER

KULÜPLERDEN 20 YIL ÖNDE”

Bu arada Isparta Emrespor A.Ş. Sahibi İsmail Çalışkan, telefonla bağlanarak bir takım açıklamalarda bulundu. Takımı şirketleştirerek önünü açtıklarını iddia eden Çalışkan, “Türkiye’de tüm kulüpler borç batağında. Biz bu kulübü şirketleştirdik. Isparta Emrespor A.Ş. yaptık. Futbol Federasyonu’ndan 13 kişinin imzasıyla şirketleştirdiğimizi duyurduk. Bu kolay bir iş değil. FİFA 2015 yılına kadar A.Ş. olmayan kulüplere karşı zorluklar çıkartacağını öğrendim. Süper Lig’de 4-5 takım A.Ş.’de. Akdeniz’de A.Ş. olan takım var mı? Konya her yıl isim değiştiriyor. Torku oluyor, Konya Şeker oluyor. Bakarsız A.Ş. olmamızdan dolayı 2015 yılında Süper Lig’de ve PTT 1. Ligde oluruz. Önümüzdeki günlerde sürprizlerim var. Isparta Emrespor A.Ş. diğer kulüplerden 20 yıl önde” dedi.

“MANEVİ DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

Kentte seslenen Çalışkan, “Sadece biz halkımızdan maçlarımıza gelmelerini istiyoruz. Sayın Valimizden, Belediye Başkanımızdan, Milletvekillerimizden isteğimiz bizim yanımızda olmaları, manevi destek vermeleri. Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek, Aliköy’de bize tesis ve saha yapmamızla ilgili bir arazi tahsisi konusunda yardımcı olacak. Buraya Futbol Federasyonu işbirliğiyle güzel bir tesis yapma projemiz var” diye konuştu.

Ayrıca daha önce kulüp başkanlığı yapan Çalışkan’ın oğlu Ali Çalışkan da telefonla bağlanarak takımın iyiye gittiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum