Ramazan Çadırında Tiyatro Rüzgarı

Isparta Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Ramazan Çadırı Özel Eğlence programı son hızı ile devam ediyor.

Yayınlanma:
Ramazan Çadırında Tiyatro Rüzgarı

Her geçen gün ilgi ve alakanın arttığı program birbirinden güzel sanatçılara ev sahipliği yapıyor.

Ramazan Çadır programının ilk iki gününde ezgi sanatçıları ve Ramazan sohbeti düzenlenmişti. Üçüncü günü ise sahne tiyatroya teslim edildi. Ünlü Tiyatro Sanatçısı Yalçın Özden programın üçüncü konuğu oldu. Yalçın Özden sahnelediği “Direkler arası” konulu skeç kanto ve potpuri gösterileri ile halkın ilgisini topladı.

Bu yıl Gökçay Mesirelik alanda yeşil ve temiz havanın bol olduğu bir alanda yapılan ramazan etkinlikleri yine her gün olduğu gibi önce çocuklar ile başlandı. Çocuklar arası yapılan eğlence ve yarışmalar düzenlendi. Çocuklar bu yarışmalarda birinci gelmek için kendi aralarında kıyasıya mücadele etti.

Sahne daha sonra tiyatro ekibine teslim edildi. Yalçın Özden Tiyatrosu ünlü sanatçılarla birlikte sahne aldı. Çeşitli potpori, skeç lerle süslenen program sanatçıların yaptığı Kanto ile süslendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum