Ramazan Çelebi’ye ITSO’dan Teşekkür

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Koordinatörlüğü’nden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Su Ürünleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı’na terfi eden Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Ramazan Çelebi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na veda zi

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2013 10:34
Ramazan Çelebi’ye ITSO’dan Teşekkür

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Çelebi, ITSO yöneticilerine birlikte uyum içinde çalıştıkları ve projelerini destekledikleri için teşekkür etti.

Isparta’dan ayrılacağına üzüldüğünü ancak, Ankara’dan Isparta’ya daha iyi hizmetler etmeyi hedeflediğini belirten Çelebi, “Isparta’ya hizmet sadece bu kentte çalışarak olmaz, musluğun başında iken daha iyi hizmetler olacağına inanıyorum. Rabbim Isparta’ya daha çok hizmet etmeyi nasip etsin. Sizlerle birlikte çalışmak çok güzeldi. Birlikte birçok işlere imza attık. Görev sürem boyunca uyum içinde çalıştık, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “dedi.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Çelebi’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu bizim paydaş kurumlarımız arasında. İşadamları olarak sizlerin Isparta’nın gelişimi adına gösterdiğiniz çabaların hep içinde olduk. Uyum içinde çalıştık. Yeni görevinizde de Isparta’ya çok önemli hizmetler getireceğinize inanıyoruz. Çünkü ilimizin su ürünleri konusunda birçok sorunu var. Sizin bu sorunları bilmeniz ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı olmanız bizim için bir şans. Tekrar görevinizde başarılar diliyoruz. “dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Çelebi’ye başarılı çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.