Ramazan’da Huzurevi’nde Buluşalım

Ramazan’da Huzurevi’nde Buluşalım

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2019 09:12
Ramazan’da Huzurevi’nde Buluşalım

Isparta Huzurevi Vakıf-Dernek Yönetim Kurulu, hayırsever vatandaşların iftar yemeği ikram edebilecekleri, zekat ve fitrelerini de Huzurevi’ne bağışlanabileceğini duyurdu.

Isparta Huzurevi Vakıf ve Dernek Yönetim Kurulu, hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunarak Huzuevinde İftar Yemeği verebileceklerini ayrıca fitre ve zekatlarını da Huzurevine bağışlayabileceklerini duyurdu. 

Yapılan açıklamada; “Muhterem Hemşehrilerimiz, Medeni toplumlar güçsüzüne, yaşlısına ve muhtaçlarına bakar, onları görüp-gözetir. Muhtaçları, yaşlıları, güçsüzleri görüp gözetmek dinimizin de emirlerindendir. Bilindiği gibi, 47 yıldır Huzurevimizde bakılan yaşlıların yeme, giyme, barınma, ısınma, temizlik, sağlık vb. gibiçeşitli giderleri siz hayırsever hemşehrilerimizin doğrudan ya da Huzurevi Vakfımız ile Derneğimize yaptığı fitre, zekât ve bağışlarla karşılanmaktadır. Bugüne kadar yardımlarını esirgemeyen kıymetli hemşehrilerimize bu vesileyle tekrar teşekkür ederiz. Vakfımız bünyesinde 2008 yılında hizmete açılan Engelli Bakım Merkezimizin artan talebi karşılayabilmek için Ek Bina İnşaatımız bütün tamir ve tadilatı hayırsever vatandaşlarımızın da yardım ve katkılarıyla tamamlanma aşamasına gelmiş olup, yatak kapasitemiz 65’den 120’ye çıkarılacaktır. Engelli Bakım Merkezimizin yeni hizmete girecekolan Ek Binanın tamamında ihtiyaç duyulan demirbaş ve tefrişinin (karyola, yatak, gardırop, vb.) sağlanabilmesi için; Tüm yardımsever hemşehrilerimizi, kişi ve kuruluşları, yardım etmeye davet ediyor, vereceğiniz destek ve yardımlarla daha çok sayıda engelli ve yaşlımıza daha iyi hizmetverebileceğimize inanıyor, yardımlarınız için teşekkürü borç biliyoruz.Sizlerin eseri olan Huzurevimiz her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da yaşlılarımıza vereceğiniz iftaryemeğini en iyi şekilde sunmaya çalışacaktır. İsteğinize göre hazırladığınız yemek listesi için gerekli malzeme tarafınızdan getirildiğinde pişirilip sunulabileceği gibi, dilerseniz malzemesi Huzurevimizce adınıza temin edilip,  iftar yemeği verilecektir. Bu vesile ile Kıymetli Hemşehrilerimizin Huzurevimize yardım ve ilgilerini bekler, Mübarek Ramazan ayınızı tebrik eder, Cenab-ı Haktan sağlıklı, huzurlu Ramazanlar dileriz” denildi. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi ve iletişim için 0246-218 23 08-218 11 17 numaralı telefonlar kullanılabilecek. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.