Rantların Önünü Kestik Bize Düşman Oldular

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral “Birilerinin rantını kestik. Temiz siyaset yapmaya başladık. Hizmet ürettik. Bizimle uğraşmaya başladılar” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2011 23:57
Rantların Önünü Kestik Bize Düşman Oldular

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, muhalefetin neden sürekli kendisini eleştirdiğinin cevabını gazetemize verdi. Özmeral; “Birilerinin rantını kestik. Temiz siyaset yapmaya başladık. Hizmet ürettik. Bizimle uğraşmaya başladılar” dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Yılmadık, yıkılmadık, dimdik ayaktayız” diye konuştu. Muhalefet tarafından Isparta’da en çok eleştirilen Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, bunun nedenini açıkladı.

Başkan Özmeral; “Bu Belediyede zamanında çok yanlışlıklar olmuş. Burada ahbap çavuş ilişkisi dönmüş. Çok büyük rantlar sağlanmış. Biz eleştiriye açığız ama seviyeli olacak. Ağzı olan konuşur. Meyve veren ağaç taşlanır. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Biz göreve geldiğimiz an çalışmalara başladık. Haksızlıkla mücadele ettik. Biz Eğirdir’i ve Isparta’yı seviyoruz. Halkımızın menfaatleri doğrultusunda çalışırız. Adaletli davranıyoruz” diye konuştu.

KİMSEYLE PROBLEMİMİZ YOK
Kendisinin hiç kimseyle sorununun olmadığını olmayacağını da söyleyen Başkan Osman Nuri Özmeral, “Benimle sorunu olanlarında icraatlarımızdan ötürü problemi oluyor. İlçede turizm gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bize gelen haberlere göre çoğu zaman otellerimizde kalacak yer dahi bulunmuyor. Önemli olan halkı ve turistleri memnun etmektir. Bizim asla geleceğe dönük bir hesabımız olmadı, olamazda” dedi.

HİÇBİR BANKA KREDİ VERMİYOR
Geçmiş dönemden kalan borçlar ve hacizler yüzünden hiçbir bankanın Eğirdir Belediyesine kredi vermediğini söyleyen Başkan Özmeral; “Diğer Belediye Başkanlarının hesapsız işleri yüzünden borçlu ve hacizli bir belediye devraldık. Bu borçları ödemeye hacizleri de kaldırmaya çalışıyoruz. Göreve ilk geldiğimde 500 personel çalışıyormuş. Çoğu gereksiz yere işe alınmış, şu anda her konuda tasarrufa gidiyoruz. Personelin maaşı düzenli olarak ödeniyor. İkramiyeleri ödemeye çalışıyoruz. Personel sayımız 450 civarında. Biz bütçemizi düzelttik. Halen daha kredi dahi vermiyorlar. Belediyeyi ne halde devraldığımızı siz düşünün. Yapılan hataları ve yanlışlıkları düzeltmeye çalışıyoruz. Gönlümün en çok istediği maddi yönden güçlü olup, halkımızın sevinebileceği işler yapmak istiyorum. Tüm bu olumsuzluklara rağmen, zor şartlar altında hizmet veriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum