Recep Özel, Özmeral’i Ziyaret Edip Çalışmaları İnceledi

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Eylül 2012 10:29
Recep Özel, Özmeral’i Ziyaret Edip Çalışmaları İnceledi

Eğirdir'e gelen AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i ziyaret ederek ilçenin genel meseleleri hakkında görüş alışverişi yaptı. Başkan Özmeral ve Milletvekili Özel Eğirdir'in önünü açacak bazı projelerle ilgili girişimlerde bulundular. Ziyarette Eğirdir’e yeni tayin olan Savcı Doğan Adem Kurt’ta hazır bulundu.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, “Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral, kıt imkânlarla dürüst ve kararlı çalışmalarıyla iflas etmiş belediyeyi düzlüğe çıkardı. Zarar eden belediyeyi kâra geçirdi. Elinden geldiği kadar halkımıza hizmet etmek için fazlasıyla gayret gösteriyor. Kendi yağıyla kavrulan örnek bir belediye olarak Eğirdir Belediyesi’ni gösterebiliriz. Başkanımıza her zaman destekçiyiz ve yanındayız. Belediyenin önceki mali durumlarından dolayı bankalar kredi vermiyordu. İnşaallah bundan sonra Belediye hizmetleri için kredilerin açılmasını bekliyoruz. İmkanlar sağlandığında Belediyemizin önü açılacak” dedi.

Başkan Özmeral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Milletvekili Recep Özel ile birlikte ilçede belediye tarafından yapılan bazı yatırımları inceleme ve yerinde görme fırsatı buldular. Başkan Özmeral, “Sağ olsun milletvekilimiz fırsat buldukça bizi ziyaret edip destek veriyor, bizi yalnız bırakmıyor. Her işimize canla başla koşuyor. Eğirdir’imizin daha güzel günlere kavuşması için çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımızda her zaman bizlere destek olan milletvekilimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Başkan Özmeral’i ziyaretinde Ak Parti Isparta İl Teşkilatı’nın 2001 yılında ilk kuruluşu günlerindeki birlikte yaptıkları çalışmaları ve hatırları yâd ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.