Recep Özel 'Ali Haydar Öner Şov Peşinde'

AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, CHP Milletvekili Adayı eski Isparta Valisi Ali Haydar Öner'in yaptığı şovlarla Ispartalıları kandıramayacağını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2011 13:06
Recep Özel 'Ali Haydar Öner Şov Peşinde'

AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, CHP Milletvekili Adayı eski Isparta Valisi Ali Haydar Öner'in yaptığı şovlarla Ispartalıları kandıramayacağını söyledi.

Özel, Öner'in AK Parti için, 'İran İslam Cumhuriyeti özlemi yaşıyorlar' açıklamasına sert tepki gösterdi. Özel, "AK Parti'nin hangi icraatı mevcut Cumhuriyet rejimini başka rejime dönüştürecek. Bir tane ispat etsin, böyle bir şey yok. Kaç yıldan bu yana bürokraside. Herkes haddini bilecek. İstifa edip gitseydin. Böyle bir endişen vardı iki satır dilekçe verir, giderdin." dedi.

Aktif Gazeteciler Derneği'nin düzenlendiği kahvaltıda gazetecilerle biraraya gelen Özel, Ali Haydar Öner'in göreve yaptığı süre içerisinde gazetelerde ve televizyonlarda hükümeti öven bir dünya beyanatı olduğunu hatırlattı. Özel, "Bu ne perhiz, ne lahana turşusudur. Sen hükümeti öveceksin şimdi aday olduğunda öyle değildi böyle. Isparta halkı kendi evlatlarına sahip çıkacaktır. Turistik gezi manasında seçim manasında şovlara halkımız meydan bırakmaz." diye konuştu.

ÖNER'İ TEKRAR ANKARA'YA YOLCU EDECEĞİZ
Öner'in yanlış ya da doğru yaptığı hizmetlerin takdirini milletin yapacağını ifade eden Özel, CHP'nin memlekette taş üstüne taş koymadığını vurguladı. Özel, şöyle devam etti: "Isparta halkı CHP'yi de biliyor, bizi de biliyor. O zihniyeti de iyi biliyor. Ben Isparta'dan bu dönemde CHP'nin milletvekili çıkartacağını zannetmiyorum. Şans vermiyorum. Ali Haydar Bey herhalde Isparta'yı özlemiş. Burada gelsin seçim döneminde hasretini gidersin sonra onu tekrar yolcu ederiz" dedi.

Isparta için yüzde 58 hedeflediklerini ve bunun zor olmadığını belirten Özel, 8.5 yılda yaptıkları icraatları millete anlatacaklarını ve 2012'de oy patlaması yaşayacaklarını iddia etti. Özel, milletvekilliğinin icra makamı olduğunu, seçilmeden sonra toplumun her kesiminin görüşüne bakmadan Isparta'yı sahipleneceklerini dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum