Recep Özel: "Isparta Teşvikte İstediğini Aldı"

AK Parti Milletvekili ve ikinci sıra adayı Recep Özel, Isparta'nın teşvikte istediği herşeyi aldığını savundu. Özel, Isparta'nın sektörel bazda en fazla teşvik alan il olduğunu da ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2015 14:51
Recep Özel: "Isparta Teşvikte İstediğini Aldı"

Isparta’nın 5 temel sorunu olduğuna dikkat çeken Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel “Bunlar Hastane, Dereboğazı yolu- Konya yolu, Hızlı Tren ve Teşvik. Şimdi teşvik dahil bütün hedeflerimize ulaştığımızı söyleyebilirim. Hastanemiz görüyorsunuz çok hızlı bir şekilde yapılmakta, Dereboğazı bir konuma girdi. Teşvikte Isparta istediğini aldı. Sektörel bazda en fazla teşvik alan İl Isparta olmuştur. Gül konusunda öncelikli hedefimiz merdiven altı tabir edilen olayın kaldırılması. Yani dışarıdan memleketimize gelen misafirlerimizin gül ürünlerini aldığında “ne bu böyle” dememeli. Kaliteyi artırmak noktasında hedeflerimize gelindi. Önümüzdeki süreçte de daha farklı neler yapılabilir 2. Organize Sanayi hedeflerimizden bir tanesi” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum