Recep Özel Ispartalılara Teşekkür Etti

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, son günlerde yaşanan protesto olaylarında Isparta halkının duyurlı davrandığını kaydederek Ispartalılara teşekkür etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2013 20:57
Recep Özel Ispartalılara Teşekkür Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Recep Özel, son günlerde yaşanan Taksim Gezi Park olayları ve tüm yurda yansımalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede Ispartalılara teşekkür etti.

Milletvekili Özel, "Bu tür olayları kimse tasvip etmiyor. Şu günlerde moral desteğine ihtiyacımız var. Demokratik talepler ile çözüm noktasına gidebiliriz. Yakmak, yıkmak ve dökmekle bir yere varamayız. Isparta’da da bu tür olaylar meydana geldi. Fakat esnafımız, halkımız bu tür olaylara itibar etmedi. Onlara da ayrıca teşekkür ederiz. Yanlış ve eksiklerimiz olabilir. Ama eylemi kimse kabul edemez. Türkiye’de güzel gelişmeler yaşanıyor. Mayıs ayı içerisine yapılan işlere baktığımızda bunların en açık örneğini görebiliriz. Ekonomi artık büyüyor. Tabiî ki bu yapılan hizmetler karşısında birileri rahatsız oldu. Ama biz AK Parti iktidarı olarak hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum