Recep Özel: 'ITSO Seçimlerine Seyirci Kalmayacağız'

Mayıs ayında yapılması hedeflenen Ticaret ve Sanayi Odası seçimleriyle ilgili AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Recep Özel: 'ITSO Seçimlerine Seyirci Kalmayacağız'

Ak Parti olarak Ticaret ve Sanayi Odası'nın seçim sürecine seyirci kalmayacaklarını belirten Milletvekili Recep Özel, "Biz sürecin her yerindeolacağız. Yani sürece seyirci kalmayacağız. Ben başından beri seçimintek liste halinde olmasını isterim. İnşallah tek liste olur. Burada kişilerdendaha çok sektörler kendilerini en iyi temsil edecek insanları belirlemeli.Isparta’ya hizmet edilebilecek kişiler seçilmeli" ifadelerini kullandı.

Siyaset kurumu ile daha iyi çalışabilecek kişilerin yönetimlerde yer alması
gerektiğine dikkat çeken AK Parti Milletvekili Özel, "BU tür kurumlarınsiyaset kurumları ile arasının daima iyi olması gerekir. Çünkü her zamanbirbirleri ile görüşecek kurumlardır bunlar. O nedenle Isparta’ya iyi hizmetler verecek kişiler seçilmeli" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum