Recep Özel :'Lüzumsuz Çıkışlara Prim Vermeyeceğiz'

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz’ın Mit Kanunu ile ilgili açıklamalarına AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’den cevap gecikmedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2012 14:04
Recep Özel :'Lüzumsuz Çıkışlara Prim Vermeyeceğiz'

MİT mensuplarının soruşturulmasını Başbakanın iznine bağlayan kanun teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulundaki görüşmelerinde MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz ile teklifi veren AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel arasında tartışma yaşanmıştı.

O tartışma sırasında Şarkikaraağaç eski Belediye Başkanı Mevlüt Özdemir ile Özel’in bir düğünde yan yana çekilmiş fotoğrafı gösteren Korkmaz, “Polis bulamıyor ama Özel ile bir düğünde fotoğrafları var. Özel önce bunu açıklasın” ifadelerini kullanmıştı.

Korkmaz’ın bu açıklamalarına AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’den cevap gecikmedi. Şarkikaraağaç eski Belediye Başkanı Özdemir’e olan yaklaşımını bütün Isparta’nın bildiğini belirten AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, “Şarkikaraağaç eski Belediye Başkanı ile olan fotoğraflarımızı meclis kürsüsünden göstermiş. Biz o fotoğraflarda aynı karede bile değiliz. O başka masada ben başka masadayım. Kaldı ki aynı karede olsak bile benim onu koruduğum anlamına gelmez. Adam benimle fotoğraf çektirmek istemiştir gelmiştir. Ama biz zaten aynı karede değiliz. Zaten benim ona olan bakış açımı tüm Isparta biliyor. Sayın Nevzat Korkmaz olayı şahsileştirmiştir. Bahsettiği belediye başkanı bir ceza almış ve partimizde onu ihraç etmiştir” dedi.

Isparta’daki seviyeli siyaset anlayışına MHP’li Korkmaz’ın dinamit koyduğunu vurgulayan Milletvekili Özel, “Biz göreve başladığımız günden itibaren Isparta’da seviyeli siyaset yapalım. Birlik ve beraberlik olsun diye söyleyip geliyoruz. Ama Sayın Nevzat Korkmaz yaptığı bu çıkışla seviyeli siyaset anlayışına dinamit koymuştur, bomba atmıştır. Biz Korkmaz’ın uygunsuz ve lüzumsuz çıkışlarına prim vermeyeceğiz. Biz onun rakibi değiliz. Ayrı partilerdeniz ama Isparta için birlik ve beraberlik olsun. Isparta adına bir şeyler yapalım diye seviyeli siyaset yapıyoruz. Yaptığı çıkışlara rağmen biz iktidar partisi olarak seviyeli siyaset anlayışımızı sürdüreceğiz. Bunu devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum