Recep Özel Muhalefete Verdi Veriştirdi

AK Parti Milletvekili Recep Özel, partisinin Merkez İlçe Kongresi'nde CHP, MHP ve Isparta Belediyesi'ne deyim yerindeyse verdi veriştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2014 16:29
Recep Özel Muhalefete Verdi Veriştirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Recep Özel, partisinin Merkez İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada muhalefet partilerini ve Isparta Belediyesi’ni eleştirdi.

Özel, “Demirel’in barajlar krallığını Veysel Eroğlu ile elinden aldık. Artık barajlar kralı Sayın Eroğlu’dur” dedi.

AK Parti döneminin yatırımlarını anlatan Özel, “Biz Adliye binasını, Emniyet Müdürlüğü binasını, İl Kültür Müdürlüğü binasını yaptık, açılış töreni bile yapmadık. Isparta’ya ne yaptınız? Diye soruyorlar. Bakın Havaalanında bir bina yükseliyor. Kara Havacılık Okulu Isparta’ya geliyor. TKDK ve BAKA gibi kurumların verdiği hibelere bakın. Babası oğluna vermiyor o kadar hibeyi. Biz eser siyaseti yapıyoruz, onlar çamur siyaseti yapıyor” dedi.

Özel, “Biz bu kadar yatırımı yaparken, MHP’li Isparta Belediyesi ne yapıyor. Okul yapılacak belediye arazisi için para istiyor. Allah aşkına MHP’de iktidar oldu bu ülkede diktikleri bir ağaç mı var. Hadi CHP’yi bir kenara koyuyorum, onlar 60 yıldır iktidar olamadı olamaz da. Isparta’ya çaktıkları bir çivi, diktikleri bir ağaç mı var?” ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Recep Özel, konuşmasına “Türkiye iktidar değil, muhalefet boşluğu var” vurgusuyla son verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum