Recep Özel: 'Öner'in Açıklamaları Siyasi Zafiyet'

12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi Isparta’da siyasetin tansiyonu yükseliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2011 10:23
Recep Özel: 'Öner'in Açıklamaları Siyasi Zafiyet'

CHP ile AK Parti arasında yaşanan karşılıklı tartışmalara bu sefer bir yenisi daha eklendi. Partisinin seçim çalışmaları için Yalvaç’a giden CHP Isparta 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner, burada hem MHP Milletvekili Adayı Nevzat Korkmaz’a hem de partisinin 2. sıra adayı İrfan Bakır’a oy istemişti.

Öner’in bu açıklamalarına AK Parti kanadından cevap gecikmedi.

Partisinin ülkücülerle aynı temel inançlara bağlı olduğunu belirten AK Parti Isparta 2. Sıra Milletvekili Adayı Recep Özel, CHP’li adayın MHP için oy istemesine “Gerçek ülkücü kardeşlerimin bu oyuna gelmeyeceklerine inanıyorum” diyerek cevap verdi. Özel, “yani demek ki MHP ile CHP aynı kapta birleşmiş gibi görünüyor. Bunu gerçek ülkücü kardeşlerimin bu oyuna gelmeyeceklerine inanıyorum. CHP ile bizim aramızda çok büyük farklar var. Ülkücü kardeşlerimizle aynı inançlara sahibiz. Böyle bir CHP milletvekili adayının MHP için oy istemesini manidar buluyorum” dedi.

AK PARTİLİ ÖZEL, ÖNER’İN AÇIKLAMALARINI ‘SİYASİ ZAFİYET’ OLARAK DEĞERLENDİRDİ
CHP Adayı Ali Haydar Öner’in Yalvaç’taki açıklamalarını ‘siyasi zafiyet’ olarak değerlendiren AK Parti Milletvekili Adayı Özel, “Bunlar birlikte koalisyon kurmak istiyorlar. Ancak bu hayali hiç kurmasınlar” ifadelerini kullandı. Özel, “Bunlar diyorlar ki herhalde, biz tek başımıza iktidara gelemiyoruz. Bir koalisyon hükümeti ile elbirliği içinde koalisyon yapalım, ama bu hayali hiç kurmasınlar. Bizim milletimiz, şu anda kararını vermiş olarak algılıyorum. İnşallah seçime kadar da daha çok noktaya ulaşacağız” dedi.

AK PARTİLİ ÖZEL: “ÜSLUBU SERTLEŞTİREN TARAF BİZ OLMADIK
Isparta siyasetindeki ‘üslup’ tartışmalarına da değinen Özel, AK Parti teşkilatının hiçbir zaman muhalefeti aşağılamadığını söyledi. Özel, “Bugüne kadar üslubu sertleştiren taraf biz olmadık” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum