Recep Özel’den Çarpıcı Açıklamalar

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Dereboğazı yolu, Havalimanı, Demiryolu, ITSO ve yerel seçimlerle Valinin gündemdeki adaylığı konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2013 12:25
Recep Özel’den Çarpıcı Açıklamalar

ÖNCE MUHALEFETE YÜKLENDİ
Isparta’da daha seçim akşamında muhalefet partilerinin milletvekillerine ılımlı siyaset mesajı verdiğini söyleyen Recep Özel “Biz elimizi uzattık ama onlar yumrukla karşılık verdiler” dedi.

Siyaseti muhalefetin çirkinleştirdiğini söyleyen Milletvekili Özel, “Gerek CHP Milletvekili Ali Haydar Öner gerekse MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz ılımlı bir siyaset yapamadılar. Kırıcı siyasetten yana oldular. Oysa CHP’nin eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner’le de çalıştık. O gittiği köyden kasabadan bizi arar yapılacak konularda ‘Siz iktidardasınız bu köyün şöyle bir sorunu var ilgilenebilir misiniz sayın vekilim’ derdi. Şimdi bakın nereden nereye gelindi” açıklamasında bulundu.

REKTÖRE SERT MESAJ
Öte yandan havalimanındaki uçak seferleriyle ilgili kendileri dışında herkesin bir açıklama yaptığını hatırlatan Milletvekili Özel, bu konuda ince mesajlar verdi.

Milletvekili Özel, en son Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hasan İbicioğlu’nun THY Genel Müdürü ile yaptığı görüşmeyi kamuoyuna duyurduğunu anımsatıp “Bizim dışımızda herkes bir şey söylüyor baksanıza” dedi.

Bu konuda duyduğu rahatsızlığı da açık yüreklilikle dile getiren Özel “Herkes durduğu noktayı yeri iyi bilmeli. Görevini iyi bilmeli. Ben buradan A okulunun müdürünün işine karışmayı kendime yakıştıramam. Kimse üstüne vazife olmayan konularda görüş beyan etmemeli. Sonra gerçekleşmezse altında kalırlar” ifadesinde bulundu.

EYÜP AVCULAR ADAYMIŞ
Ayrıca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerine ilişkin de çeşitli açıklamalarda bulunan Milletvekili Özel, ilginç bir çıkışta bulunarak gizli bir adayın daha varlığından söz etti.

Kamuoyunda adı geçmese de eski başkanlardan Eyüp Avcular’ın aday olacağı yönünde duyumlar aldığını belirten Özel “Dışarıda öyle konuşuluyor. Sayın Avcular tecrübesini konuşturarak galiba listeler belirlendikten sonra ben adayım diyecek” dedi. Ayrıca ITSO yönetiminin diyalogdan yana çözüm üreten bir ekip ekseninde oluşmasını arzu ettiklerini kaydetti.

VALİNİN ADAYLIĞI
Emekli olup Isparta’da yaşamak istediğini söyleyen ayrıca bu noktada kendisine bir görev verilirse bundan kaçmayacağının altını çizen Vali Memduh Oğuz’un da adaylığı programda gündeme geldi.

Gazeteciler, Recep Özel'e “Bu konu Isparta’da konuşuluyor. Bir internet sitesinde anket yapıldı yüzde 76 sayın valiye oy çıktı. Siz neler söylemek istersiniz bu konuda nasıl bakıyorsunuz?” diye sordu.

Milletvekili Özel bu soruya “Şu an bir kamu görevlisi. Siyasi polemiklerin içine girmez. Her Türk vatandaşı gibi bu konuda kendi düşüncesi olabilir. Vardır. Bu talepleri değerlendirecek olan partinin yetkili kurulları vardır. Oturur bakarlar değerlendirir bir karar verirler. AK Parti’de adaylık sistemi farklıdır. Türkiye’de diğer partilerde olmayan bir sistem vardır. Son sözü de Sayın Genel Başkanımız söyler” dedi.

KOMEDİ DANS ÜÇLÜSÜ
Dereboğazı Karayoluyla ilgili kazma kürekli yapılan eylemle ilgili de konuşan Milletvekili Özel, bu konudaki VTR’yi gülümseyerek izleyip Milletvekilleri Nevzat Korkmaz, Ali Haydar Öner ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın için ‘Komedi dans üçlüsü’ tanımlaması yaptı.

Özel “Sadece gülüyorum. Onlar benim kazmayı küreği alıp gitsinler lafımı anlayacak zihniyette bile değiller” diye konuştu. Milletvekili Özel Dereboğazı yolu konusunda kimsenin kuşku duymasına gerek olmadığını belirtip “Bu yol AK Parti iktidarları döneminde yapılacak. Ulaştırma Bakanımız geldiğinde bu konuda son noktayı koyacak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum