Recep Özel'den İddialı Çıkış

AK Parti'li RecepÖzel, partisinin dördüncü sıra adayının MHP'nin birinci sıra adayına göre daha şanslı olduğunu ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2015 11:34
Recep Özel'den İddialı Çıkış

Ak Parti’de üçüncü dönem aday gösterilen Recep Özel, 7 Haziran seçimleri için iddialı ifadeler kullandı. Özel, “Bizim dördüncü sıra adayımızın şansı MHP’nin birinci sıra adayından daha fazla” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde üçüncü kez aday gösterilen Recep Özel, 7 Haziran seçimleri için iddialı ifadeler kullandı. Recep Özel, gazetecilerle bir araya geldiği kahvaltıda, partisinin 4 milletvekili hedefi ile çalıştığını kaydederek “Elbette bizim diğer partilerin listeleri ile ilgili değerlendirme yapma, yorum yapma gibi bir hakkımız ve haddimiz yok. Partilerin iç işlerine karışamayız. Ama size şunu söyleyebilirim, Bizim dördüncü sıra adayımızın şansı MHP’nin birinci sıra adayının şansından daha yüksektir. Diğer iki partinin kadın milletvekili adayı yok. AK Parti olarak kadınlarımıza verilen önem ve değerin de bir göstergesidir bu” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
37 Yorum