Recep Özel'den Sosyal Medya Aracılığıyla Zorunlu Açıklama

Recep Özel'den Sosyal Medya Aracılığıyla Zorunlu Açıklama

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2016 15:46
Recep Özel'den Sosyal Medya Aracılığıyla Zorunlu Açıklama

AK Parti Genel Merkez Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi, Isparta eski Ak Parti Milletvekili Recep Özel sosyal paylaşım sitesi üzerinden şok açıklamalarda bulundu. 

'Zorunlu Bir Açıklama' başlığıyla paylaşımda bulunan Özel, şunlara söyledi:

Son günlerde bir kısım internet medyasında ve Facebook paylaşımlarında Hakkı'mda çıkan konu ile ilgili hiç tekzip etmedi gibi yazıları görünce (Tekzip ve yalanlama yapmama rağmen) buradan bu açıklamayı yapma zarureti hissettim.

Ömrümün geçen kısmında ve siyasi hayatım boyunca nerede durduğum, duruşum ve çizgimin ne olduğu ortadadır ve hep kamuoyu önündedir.Üniversite yıllarında başlayan dava mücadelemiz Avukatlık mesleğine başladığım ilk aylarda Refah Partisinde başlayan siyasi hayatım , her zaman Onur'una ve şerefine nail olduğum AK Partimizin kurucu İl BAŞKANLIĞI görevinin ardından üç dönem Milletvekilliği ve şu anda da Partimizin Genel Merkezimizin Yüksek Seçim Kurulu temsilciliği ile devam etmektedir.

2012 yılında Adalet Bakanlığı 'nın Resmi bir Program için gittiğimiz Amerika' da o günün şartlarında o şerefsiz mahluğa, teröristbaşına gerçekleşen ziyareti bu günlerde gündeme getirmek haysiyet cellatlığından başka birşey değildir. Bunu gündeme getirenler ,gündeme gelmesini sipariş haberlerle yaptırmaya çalışan kamu gücünü elinde bulunduran zevata ve çeşitli siyasi hesapları bulunan güruha buradan açıkça sesleniyorum.

Sizin kim olduğunuzu iyi biliyorum kimin hesabına ve ne için çalıştığınızı Nasıl köpeklik yaptığınızı iyi biliyorum. Her türlü yasal Hakkı'mı size karşı kullanacağım.Siz ,neye hizmet ettiğinizi önce bir düşünün ,fitne, fesat ve iftira ile bir yere varılmaz , hesaplar tutmaz. Yaptığınız bu yöntemi Fetö örgütü yıllarca memleket insanımıza uyguladı.sizin o şerefsizlerden bir farkınızın olmadığıda görülmekte.Bu kadar açıklamanın yeterli olduğunu düşünüyor,siyasi hayatım boyunca söylediğim bir söylemi burada paylaşarak son veriyorum.

"Bizim Davamızın adı berrak,Sonu Toprak,Dönen alçak olsun"

Saygılarımla Recep Özel

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum