Recep Özel'in Anketine CHP'den Cevap

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, AK Parti Milletvekili Recep Özel'in gündeme getirdiği anket sonuçlarının inandırıcı olmadığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ağustos 2013 09:23
Recep Özel'in Anketine CHP'den Cevap

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Vedat Şenol, AK Parti Milletvekili Recep Özel'in bayramlaşma programında dündeme getirdği anket sonuçlarını inandırıcı bulmadığını kaydederek "Zaten Recep Özel'de o rakamlara inanmıyor" dedi.

Vedat Şenol, "Büyük ihtimalle ısmarlama yapılmış bir anket. Biz ısparta’da merkez sağın oyunu büyük oranda alacağız. CHP, AKP’nin kötü uygulamaları karşısında sığınılacak bir liman. Recep bey kendiside inanmıyor bu anket çalışmalarına" dedi.ajans32

AK Parti'nin bugün konuşulan hiç bir isminin CHP adayı Lütfi Çakmakçı karşsıında şansı olamayacağını ileri süren Şenol, "AKP’nin bugün konuşulan hiçbir adayları bizim adayımız karşısında şansı yok. CHP Isparta’da belediyeyei alacak. Diğer partilerden çok daha fazla mesafe almış durumdadır" ifadelerini kullandı.

Partisinin belediye başkan adayı Lütfi Çakmakçı'nın 20'ye yakın projesinin hazır olduğunu kaydeden Şenol, "Halkın tasivip etmesi, inanması önemli. Odunu koyar seçtiririm mantığı artık bitti. Isparta merkez esnafı AKP’nin en güçlü olduğu dönemde AKP’nin adayını seçtirmedi. Adaylar çıksın kendileri yarışsın. Seçimler partilerin kayıkçı kavgası değil" dedi.ajans32

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum