Reklam ve Şov İçin Çalışmıyoruz

Reklam ve Şov İçin Çalışmıyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2016 12:24
Reklam ve Şov İçin Çalışmıyoruz

Fetullahçı Terör örgütünün 15 Temmuz’da gerçekleşen hain darbe girişiminden sonra Isparta Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın ile ilgili kendini bilmez bazı kişiler tarafından haksız, mesnetsiz ve tamamen karalamaya dönük yapılan açıklamalarla ilgili bu bilgilendirmeyi yapmam zaruret haline geldi.

Ben Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın Özel Kalem Müdürüyüm. Öncelikle 15 Temmuz gecesi Sayın Başkanımızın ve bizlerin bu hain girişimle ilgili neler yaptığını anlatmak istiyorum.

Hain girişimle ilgili televizyonlarda ilk verilen haberlerden sonra (saat 10.30 civarlarında) Isparta Belediyesi makamımda idim. Demokratik seçimle iş başına gelmiş bir belediye yönetimini asla darbecilere teslim etmeyecektik.

Biz darbe gecesi daha sokaklarda kimse yokken, henüz hiçbir açıklama yapılmamışken görevimizin başında ve demokratik cumhuriyetten yana tavrımızı almıştık.

O gece Sayın Belediye Başkanımızla hem telefonla hem de yüz yüze yaptığımız görüşmelerde kendisi de ailesi ile birlikte sokağa çıkmak istemiş fakat Sayın Başkanımızın üyesi olduğu MHP’den yayınlanan genelge ile bu mümkün olmamıştır.

15 Temmuz’dan sonraki günlerde;
Sayın Başkanımız elinde olmayan sebeplerden dolayı kendisi sokağa çıkamasa bile onun talimatları ile;
40 bine yakın Türk bayrağı dağıtılmış, Hükümet Meydanı’nda ambulans, itfaiye ve ilgili personel görevlendirilmiş, her hangi bir ihtiyaç halinde kullanılabilmesi için tüm belediye araçları personeli ile birlikte hazır hale getirilmiştir. Şehitlerimiz için mevlit okutulmasından ikramda bulunulmasına, meydanın süslenmesinden dev ekranın çalıştırılmasına kadar her türlü hizmet bizzat Sayın Başkanın talimatı ile gerçekleştirilmiştir.

Sayın Başkanımız ve bizler Hükümet Meydanına gidip de fotoğraf çektirmediğimiz için kimse bizi suçlamasın. Biz demokrasiden yana tavrını almış insanlar olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirdik ve bundan sonra da getireceğiz.

Bazı çevrelerin ve kişilerin seçim kaybetmiş olmanın ezikliği ve yaşadıkları sindirim sorunundan dolayı ne Başkanımıza ne de bizlere attıkları çamurlar tutmaz. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bizim yaptığımız çalışmalar bazılarının ki gibi reklam ve şov için değil Yüce Türk milleti ve demokratik bağımsız Türkiye Cumhuriyeti devleti içindir. Onun için reklama ihtiyacı yoktur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum