Rektör Çarıkçı'dan 29 Ekim Mesajı

Rektör Çarıkçı'dan 29 Ekim Mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ekim 2015 14:21
Rektör Çarıkçı'dan 29 Ekim Mesajı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Rektör Çarıkçı mesajında, "Geçmişten geleceğe uzanan tarih yolculuğumuzun en önemli dönüm noktasını oluşturan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıl dönümünü tüm Türkiye ile birlikte SDÜ ailesi olarak coşku ve gururla kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin 92. yıl dönümünde kalkınma hamlemizi büyük bir hızla sürdürmeye; dünya ile rekabet gücümüzü her alanda daha da geliştirmeye azimli milletimizin yanında, Süleyman Demirel Üniversitesi olarak biz de var gücümüzle çalışmakta ve üretmekteyiz. SDÜ olarak milletimizin dünya standartlarında sürdürülebilir gelişme ve büyüme yönündeki hedeflerinin en büyük aktörlerinin üniversiteler olduğu bilincinden hareketle, güçlü ve genç üniversite potansiyelimizi en iyi şekilde kullanırsak ulaşamayacağımız hiçbir hedef, aşamayacağımız hiçbir engel yoktur düşüncesindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü ve kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yaparak bize emanet eden şehitlerimiz ile gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Başta aziz milletimiz olmak üzere tüm Ispartalıların ve Süleyman Demirel Üniversitesi ailesinin “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” nı kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.