Rektör Çarıkçı’dan Günaydın’a Ziyaret

Rektör Çarıkçı’dan Günaydın’a Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2015 12:00
Rektör Çarıkçı’dan Günaydın’a Ziyaret

Süleyman Demirel Üniversitesi yeni Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı dün Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Saat 10.00’da gerçekleşen ziyaret 1 saat sürdü. Genel konuların görüşüldüğü ziyarette Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yeni rektöre görevinde başarılar diledi.

Günaydın yeni Rektör Prof Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’yı makam kapısında karşıladı. Birlikte makam odasına geçen heyet görüş alışverişinde bulundu.

Görüşme neticesinde basına da kısa bir açıklamada bulunan, SDÜ Rektörü İlker Hüseyin Çarıkçı, “şehir ile birlikte üniversitemiz de büyüyor. Sizlerle bu büyüyen şehir ve üniversitede önemli mesafe kat edeceğimize inanıyorum. Sizi iyi tanıyoruz. Sizin buradaki varlığınız bize de güç katıyor. İnşallah birlikte önemli çalışmalara imza atarız” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “her yönüyle Ispartamıza doğru olan hizmetler yapacağına inanıyorum. Bizlerde yeni rektörümüzü ve üniversitemize her zaman yardımcı olacağımızı buradan bildirmek istiyorum. Üniversite ile belediyenin birlikte haraket etmesi şehrimize yeni bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Yeni rektörümüze de görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Günaydın görüşme sonrasında Rektör Çarıkçı’ya kalem hediye ederek en iyi imzaların bu kalemle atılması temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum