Rektör Hoca Akredite Mi Uyguluyor?

SDÜ Rektörü, düzenlediği basın toplantısında akredite mi uyguladı?

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2013 10:44
Rektör Hoca Akredite Mi Uyguluyor?

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu bugün öğle saatlerinde SDÜ Konukevi’nde bir basın toplantısı düzenliyor.

Toplantı gazetecilere mail daveti ile ve basın danışmanının telefon daveti ile duyuruldu. Ancak, son günlerde bazı uygulamalarını eleştiren haberlere yer verdiğimiz SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu Ajans32’yi bu basın toplantısına davet etmedi.

Daha önce Rektör İbicioğlu’nun düzenlediği toplantılara hem mail yoluyla, hem de basın danışmanının bizzat telefonuyla davet edilen Ajans32’nin böylesine önemli bir gündem içerisinde, önemli iddiaları sayfalarına taşıyan bir gazete ve haber sitesi olarak bu toplantıya davet edilmemesinin sebebini merak ettik (!) doğrusu.

Elbette bir yayın kuruluşu olarak davet beklemeden de basına açık düzenlenen bir toplantıya katılabilirdik. Bunun önünde yasal bir engel yok. Ancak yayıncılık hayatımıza başladığımız günden bu yana düstur edindiğimiz bir gerçeği de yok sayamazdık. Ajans32 davet edilmediği yere gitmez!

Eğer sayın Rektör ve üniversite yönetimi Ajans32’yi bu toplantıya davet etmeyerek, eleştirileri görmezden gelmeye, SDÜ yönetimine ve birimlerine yönelttiğimiz soruları cevapsız bırakmaya devam etmeyi düşünüyorsa Ajans32 korkmadan, çekinmeden, yılmadan, usanmadan sorularını sormaya devam edecek.

Soru deyince aklımıza geldi; “Sorma kişinin aslını sohbetinden bellidir” derler büyüklerimiz…

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum