Rektör Hoca Moğollarla Düet Yaptı (video)

Süleyman Demirel Üniversitesi, 16. Uluslararası Bilim ve Bahar Şenliği’nin ilk gününde ünlü sanatçıları ağırladı. Moğollar'la sahneye çıkan Rektör hoca yine coştu, yine coşturdu...

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2013 13:03
Rektör Hoca Moğollarla Düet Yaptı (video)

İŞYE YILIN DÜETİ



Süleyman Demirel Üniversitesi, 16. Uluslararası Bilim ve Bahar Şenliği’nin ilk gününde ünlü sanatçıları ağırladı.

19 Mayıs Öğrenci Meydanı ve Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen konserlerde ilk olarak Cahit Berkay ile Moğollar Grubu sahne aldı. Geniş repertuarları ve eğlenceli performanslarıyla Moğollar, sevenlerine muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Moğollar, unutulmaz film müziklerinden “Selvi Boylum Al Yazmalım”, “Dila Hanım” ve “Devlerin Aşkı”nın yanı sıra, “Dinleyiverin Gari”, “Toprak Ana” gibi şarkıları seslendirdiler.



Gecenin sürprizi olarak sahneye çıkan SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Moğollar’la birlikte seslendirdiği Cem Karaca şarkısı “Namus Belası” ile büyük beğeni topladı.

Konser öncesi Moğollar Grubu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu makamında ziyaret etti. Üniversitemizin başarılarından bahseden İbicioğlu, her alanda model bir üniversite olmayı amaçladıklarını kaydetti.



Isparta’da ve SDÜ’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Cahit Berkay da, Rektör İbicioğlu’nun “Sizce Anadolu rock yeniden canlanır mı?” sorusuna cevaben “Her zaman özgün olmamız gerekir. Bunun için de zengin Anadolu kültürünü özümsemeliyiz ve müziğimizi bu hazinelerden beslemeliyiz.” dedi. Karşılıklı iyi niyetlerin dile getirildiği ziyarette, günün anısına hediyeler takdim edildi.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum