Rektör Hoca Oteli Bakın Neden Satıyormuş

‘SDÜ’den Satılık Otel’ başlığıyla duyurduğumuz Aydın Kuşadası’nda hayırsever Zehra Ulusoy tarafından bağışlanan otelin satışı haberine Rektör İbicioğlu’ndan cevap geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2013 16:19
Rektör Hoca Oteli Bakın Neden Satıyormuş

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan ibicioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Söz konusu tesisin satış kararı; Isparta’ya uzak olması, verimli kullanılamaması ve işletme maliyetinin yüksekliği nedeniyledir. Tesisinin mevcut haliyle üniversitemize hiçbir katkısı bulunmadığı üniversite yönetimimiz tarafından değerlendirilmiş ve bu karar alınmıştır. Satıştan elde edilecek gelir üniversitemizin ihtiyaçları açısından en uygun alanda kullanılacaktır. Başka bir ilde atıl durumdaki bir tesisin üniversitemize hiçbir katkısı bulunmamaktadır” dedi.

İbicioğlu, “Hayırsever merhume Zehra Ulusoy’un ismi üniversitemiz Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanemiz bünyesindeki Kanser Merkezi birimine verilmiştir ve ismi yaşatılmaktadır. Konuyu kendi açılarından saptırmaya ve farklı yerlere çekmeye çalışanların niyetlerini kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum” dedi.

SDÜ'DEN SATILIK OTEL haberi için tıklayın

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum