Rektör İbicioğlu Günaydın'ı Ziyaret Etti

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2011 18:00
Rektör İbicioğlu Günaydın'ı Ziyaret Etti

Beraberinde kalabalık bir heyetle Başkan Günaydın’ı ziyaret eden Rektör İbicioğlu, üniversite olarak, belediyenin ihtiyaç duyduğu her hizmetine uzmanlık desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da, ziyaretten ve işbirliği çağrısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, karşılıklı ihtiyaç duyulan her türlü işbirliğinin en güzel şekilde gerçekleştirileceğini belirterek, neler yapılabileceği noktasında komisyon dahi kurulabileceğini aktardı.

Ziyarette konuşan SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, üniversitenin ihtiyacı olan konularda defalarca belediyeden güzel destekler aldıklarını belirterek, “Esas olanda bu. Seçilmişlerin özellikle yerel idarelerin, yerelde görev icra eden görevlilerin temel amaçları yereli kalkındırmaktır. Üniversite ile belediyenin arasının böyle güzel olması özlenen bir durum. Bildiğiniz gibi her zaman bu durumlar Türkiye’de ve dünyada ortaya çıkmıyor” dedi.

Üniversite hakkında genel bilgilerde aktaran SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Üniversite olarak sizlere belediyecilik anlamında olsun diğer her alanda destek çıkmaya, öğretim üyelerimizi emrinize sunmaya hazırız. Biz kendi imkânlarımızı belediyenin hizmetine sunduğumuzda nihayetinde bu Isparta için kullanılacak demektir. Her alanda edindiğimiz bilgileri bir yarar ortaya çıkardığını gördükçe şevkimiz artacak görevimizi hakkıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşayacağız. Biz belediyemizle, Isparta’mızla ilgili olarak sizin şahsınız çerçevesinde belediyeye her türlü desteği fakültelerimiz bazında vermeye hazırız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da konuşmasında şöyle dedi:

“Bize her konuda destek olmak istek ve arzunuz beni memnun etti. Görüşmelerimiz daha da sıklaşacak, karşılıklı ihtiyaçlar belirlendiği zaman, yapılması gerektiği zaman daha bilinçli ve istekli bir ortamın doğabileceğine inanıyorum. İnşallah güzel şeyler olacak. Belediyemiz branşları ile ilgili öneriler olursa biz bunları da dikkate alırız, yapmak için çaba gösteririz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün, SDÜ ile birlikte bazen karşılıklı görüş alışverişleri oluyor bu da bana büyük bir keyif veriyor. Üniversitemizin her bölümünde süratli gelişmeler oluyor. Genç bir üniversite olmamıza rağmen çok hızlı gelişen bir konumundayız. Üniversiteyi bir delikanlı olarak görüyorum, koşuyor. Üniversitemizin ihtiyacı olan yol başta olmak üzere her konuda yardıma hazırız. Şu anda bir çalışma içerisindeyiz, bahar ayına üniversitemizin bütün eksikliklerini giderecek bir çalışmayı da size sunacağım. Yeni yapılan yerlerin, yerleşim bölgelerinin yolları yapılacak. Isparta’nın olduğu kadar üniversitemizin gelişimini de yakından takip ediyorum. Üniversitemizi de şehrimizin bir parçası olarak görüyorum”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.