Rektör İbicioğlu İftar Yemeği Verdi

SDÜ Rektörü Hasan İbicioglu dün iftar yemegi verdi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Temmuz 2012 13:06
Rektör İbicioğlu İftar Yemeği Verdi

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünce, il protokolü, Üniversitemiz akademik personeli ve ilimizde yaşayan Somali’li mülteci vatandaşların katıldığı bir iftar yemeği düzenlendi. 

Yemeğe Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta Milletvekili Nevzat korkmaz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Numan Tamer, Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız ile Prof. Dr. İskender Akkurt, mülki idari amirleri, özel sektör ve oda temsilcileri, pek çok sivil toplum örgütünün temsilcileri ve SDÜ akademik personeli katıldı. 

Doğu yerleşkesi 19 Mayıs Öğrenci Meydanında geçekleştirilen program, Orta Afrika’nın Çad ülkesinden Türkiye’ye gelen Musa Hüseyin Bahr tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. 

Yemek sonrası konuşan Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, konuklarını üniversitede ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek “Dünyadaki pek çok meşgaleden sıyrılıp semavi alemlere kanat çırparken ortak sevgide buluştuğumuz; aç ve susuz insanların durumunu daha iyi anlama fırsatını yakaladığımız bugünlerde, birlik ve beraberliğin önemini de daha iyi anlıyoruz.” dedi. İbicioğlu, son zamanlarda Müslümanların yaşadığı zorluklara ve dünya genelinde yaşanan zulümlere dikkat çekerek insanların Ramazan ayında dualarıyla zor durumda olanlara yardımcı olabileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum