Rektör İbicioğlu 'Ylın En İyi Rektörü' Ödülünü Aldı

'Yılın En İyi Rektörü”' seçilen SDÜ Rektör'ü Hasan İbicioğlu bugün İstanbul'da düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Haziran 2012 19:16
Rektör İbicioğlu 'Ylın En İyi Rektörü' Ödülünü Aldı

Haber: Yılın En İyi Rektörü İbicioğlu
Türkiye Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri de, YÖK ile Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle sosyal sorumluluk kriterleri göz önünde bulundurularak yılın en iyi spor, medya, sağlık, üniversite gibi temsilcilerinin seçilmesi ve ödüllendirilmesi projesi kapsamında 3 milyon öğrencinin oyları ile 'Yılın En İyi Rektörü”' seçilen SDÜ Rektör'ü Hasan İbicioğlu bugün İstanbul'da düzenlenen törenle ödülünü aldı.

SDÜ Rektörü Prof. Dr.Hasan İbicioğlu, "Dünyada Türkiye'nin ekonomide, eğitimde, dış politikada, her şeyden önemlisi şaşaalı günlere dönmesi anlamında, dünyanın mazlum milletlerinin aruz ettiği rolü oynamaya başlamıştır. Bu rolü oynamasında şüphesiz eğitim camiası açısından gençlerimizin donanımları bizim için son derece önemli. Bu noktada Süleyman Demirel Üniversitesi dünya insanlığına ve Türkiye'ye katkı anlamında son yıllarda göstermiş olduğu birincilik başarılarıyla bizlere ayrı bir onur vermişti. Bizi inanıyoruz ki Hak'kın vaat ettiği günler artık gelmiştir. Çünkü özlenen gençlik gelmiştir. Bu gençlikle beraber Allah'ın izniyle bundan sonra sonsuza kadar bu milletin sırtı yere gelmeyecektir. Bu ödülü tüm öğrencilerim, çalışma arkadaşlarım veIsparta'nın tüm kesimleri adına alıyorum. Hepimizin yolu açık olsun Türkiye'nin geleceği aydınlıktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum