Rektör İbicioğlu'na Teşekkür Plaketi

Isparta'nın Keçiborlu Belediye Başkanı Turgut Soykan, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof.Dr.Hasan İbicioğlu'na teşekkür plaketi verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2012 10:45
Rektör İbicioğlu'na Teşekkür Plaketi

Keçiborlu Belediye Başkanı Turgut Soykan, sivil toplum temsilcileri ile Keçiborlu Meslek Yüksekokulu eski ve yeni yöneticileri, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Keçiborlu Belediye Başkanı Turgut Soykan, Keçiborlu MYO'nun ilçenin can damarı olduğunu belirterek, "Bu yıl en fazla bölüm Keçiborlu MYO'da açıldı. Bu açıdan çok mutluyuz. Rektör İbicioğlu'na desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum "dedi.

Soykan, Rektör İbicioğlu'nu Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından yılın Rektörü seçilmesi nedeniyle tebrik etti.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ise Yılın Rektörü Ödülünü bir ekip çalışması sonucunda Isparta'daki tüm yöneticiler adına aldıklarını ifade etti.

Öğretim üyeleri ve yerel yönetimlerin desteğinin çok önemli olduğunu belirten İbicioğlu, "hedefe de başarıya da bu desteklerle ulaşıyoruz. Tabi ki yeni bölümlerin açılmasında da sizlerden aldığımız destek çok önemli. Bu açıdan sizlere çok teşekkür ediyorum. Tüm alanlarda özverili ve ortak çalışmalar başarıyı getiriyor. Toplumları ve ülkeleri daha iyi düzeylere taşıyanlar aslında bir kadrodur, bu kadronun birlikte hareketidir. İşte burada aslında toplumun tümünde güzel düşünceler etkilidir. Nihayetinde sizlerdeki güzel düşünceler,özverili çalışmalar bizlere de yansıyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.