Rektör İbicioğlundan Tural'a Ziyaret

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof.Dr.Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcıları Prof.Dr.İskender Akkurt, Prof.Dr.Numan Tamer ve beraberindeki heyet Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural'ı Ziyaret Et

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2012 19:18
Rektör İbicioğlundan Tural'a Ziyaret

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İskender Akkurt, Prof. Dr. Numan Tamer ve beraberindeki heyet Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural'ı ziyaret etti.

SDÜ Rektörü Prof.Dr. Hasan İbicioğlu ziyarette yaptığı konuşmada dünyanın hızla globalleştiğini belirterek, "Biz de hızla gelişen dünyaya Isparta olarak ayak uydurmalıyız. Isparta esnafı bu konuda hazır hale gelirse marka boyutunda dışarıya açılabiliriz. SDÜ olarak üniversite- sanayi işbirliğinde hizmet vermeye, kayıtlı üyelere hem proje hem de danışmanlık boyutunda her türlü desteğe hazırız. Rekabet için yenilik çok önemli. Biz esnafa, halka, Isparta ve Türkiye'ye hizmete hazırız. Isparta'mızın marka olabilmesi için öz yeteneğini kullanmalı, taklit edilmesi zor ürünleri üretmeliyiz. Esnafımıza her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural ise üniversitenin desteklerden dolayı Rektör İbicioğlu'na teşekkür ederek, "Tüm imkanlarınızla sunduğunuz destekler bizi çok mutlu ediyor. Sizinle birlikte hem esnafımızı geliştireceğiz hem de üniversite öğrencilerini mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Öte yandan SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Esnaf Odaları Birliğine bağlı oda başkanları ile önümüzdeki günlerde bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.