Rektör İbicioğlu’nu da Dinlemişler

Süleymen Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, kendisine ait 2 cep telefonunun dinlendiğini öne sürerek Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2014 10:00
Rektör İbicioğlu’nu da Dinlemişler

Rektör İbicioğlu 3 yıl boyunca anayasa ve hukuka aykırı şekilde dinlendiğini belirterek, açıklama yaptı.

DİNLEMELERİ SET BİR DİLLE KINADI
Rektör İbicioğlu 'Üniversitemizi dünya üniversiteleri arasına sokmak için, gece gündüz demeden mücadele ederken, evimize gitmek için zaman bulamadığımız bir bir ortamda, adımızın böyle şeylere karışması gerçekten kabul edilebilir ve saygı duyulabilir bir karar değil.

Bu nedenle her şeyden önce izzetimizi ve onurumuzu korumamız gerektiğine inandık. Bu bağlamda hukuksuz olarak anayasa ve mevcut yasalara aykırı şekilde bizi dinleyen kim varsa, hangi kişi, kurum ve kuruluş varsa tamamından şikayetçi olacak ve onlarla sonuna kadar mücadele edeceğim'dedi.

BEN BİLİM ADAMIYIM
Konunun peşini bırakmayacaklarını, mesai kavramına takılmadan kapasite üstü çalışan bir kurumun tüzel kişiliğini temsil eden rektör olarak böyle yasa dışı dinleme yapanları kabul edemeyeceğini dile getiren İbicioğlu, "Bunu ister yasal ister yasa dışı olarak kim yapmışsa aynen kendilerine iade ederim.

Ben Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü bir bilim adamıyım. Benim ne cemaatle ne siyasetle işim olur. Bizi 3 yıl değil 10 yıl dinleseler bir şey bulamazlar, bizim alnımız ak başımız dik, dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum