Rektör Sahneden İnmiyor

Isparta'nın sevilen rektörü yeniden ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2013 12:29
Rektör Sahneden İnmiyor

Isparta'da bir barda söylediği Cem Karaca'nın 'Namus Belası' şarkısıyla büyük ilgi gören Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun tasavvuf müziği ve yöre türkülerine ilişken yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Isparta'da renkli kişiliğiyle tanınan Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun bir barda öğrencilerin istediği üzerine seslendirdiği Cem Karaca'nın 'Namus Belası' şarkısını, bir dersinde de söylediği ortaya çıktı. Prof. Dr. İbicioğlu, bir başka videosunda da SDÜ Oditoryumu'ndaki bir tören sırasında onlarca izleyicinin karşısına çıkıp üniversitenin korosu eşliğinde Teke yöresinin ünlü türkülerinden 'Yayla Yolları'nı seslendiriyor.

Kendi yazıp seslendirdiği Üniversite Marşı'nı da SDÜ'den görüntülerle klipleştiren Rektör İbicioğlu'nun yine üniversite korosu eşliğinde tasavvuf musikisi söylediği görüntüler de internette izleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum