Rektör TRT’de Isparta’yı Tanıttı

TRT Turizm ve Belgesel kanalında yayınlanan “Haydi Meydana” programının bu haftaki bölümü Isparta’da gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2012 10:47
Rektör TRT’de Isparta’yı Tanıttı

Isparta’nın tarihi ve turistik yörelerine yer verilen programda Gökçay Mesireliğindeki tarihi konak önünde kurulan standlarda yöresel yemekler ve el sanatları ürünleri de canlı yayınla tüm dünyaya tanıtıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi programa, Seramik ile Gül Araştırma ve Uygulama Merkezleri ve Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından geliştirilen ürünlerin sergilendiği bir standla tanıtıldı.

Canlı yayına konuk olan Rektör İbicioğlu, Isparta’nın eğitime verdiği önemden bahsederek, Süleyman Demirel Üniversitesi olarak bölgenin her türlü ürününe, geliştirdikleri bilimsel projelerle katma değer kazandırdıklarını söyledi. Rektör İbicioğlu ayrıca, üniversite olarak, önümüzdeki günlerde Davos Zirvesine alternatif oluşturacak Uluslararası Davraz Zirvesini organize edeceklerini bunun için çalışmalara başladıklarını da kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.