Rektör Yardımcısından 'Paralel Değilim' Açıklaması

SDÜ Rektör Yardımcılığı'na atanan Prof.Dr. Şakir Şahin, hakkında paralel yapı bağlantıları olduğu yönündeki iddialara cevap verdi. İşte Şahin'in 'Ben Paralel Değilim' açıklaması...

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2014 00:18
Rektör Yardımcısından 'Paralel Değilim' Açıklaması

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcılığı'na atanan Prof.Dr. Şakir Şahin, kendisi hakkında ortaya atılan paralel bağlantı iddialarına cevap verdi.

Prof. Dr. Şahin hakkında çeşitli platformlarda paralel yapı ile bağlantıları olduğu yönünde iddia ve imalar yer almıştı.

Prof. Dr. Şahin, "Şahsımın paralel bağlantıları varmış biçiminde yakıştırmalar olduğunu görüyorum. Bu ve benzeri yakıştırmaları şiddetle reddediyor ve bunu kınıyorum" dedi.

Prof. Dr. Şahin, "On dokuz yıldır mensubu olmaktan onur duyduğum Süleyman Demirel Üniversitesi’nin bu ve benzeri biçimde yıpratılmasının kimseye yarar sağlamayacağının kesinlikle bilinmesini isterim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum