Rektör Yer Tahsisi Yapmadı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, SDÜ kampusüne bin kişilik öğrenci yurdu yapmak istediklerini fakat Rektör İbicioğlu’nun yer tahsisinde bulunmadığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2013 21:17
Rektör Yer Tahsisi Yapmadı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Süleyman Demirel Üniversitesi kampusüne bin kişilik öğrenci yurdu yapmak istediklerini söyledi.

Bir çok bakanlıktan yatırım ve ödenek almak için akla karayı seçen Isparta, bu yatırımı elinin tersiyle itti. Daha doğrusu yatırım Rektör Hasan İbicioğlu’nun üniversitede yer tahsisi yapmaması yüzünden askıda kaldı.

2 bin kişilik öğrenci apartı için sessiz sedasız ihale yapan Rektörün Bakanlığın bu teklifiyle neden ilgilenmediği akılları karıştırdı.

Skandalı ortaya çıkaran ise Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç oldu. Bakan Kılıç, yurt yapmak için resmi müracaatta bulunduklarını ancak üniversite yönetiminin kendilerine yer tahsisinde bulunmadığı için yurdun yapılamadığını söyledi.

Bakan Kılıç, “”Paramız var. Projelerimiz var. Bize yer tahsisi yapılsın, yarın inşaata başlayalım” dedi.

Öte yandan aylardır Isparta rektör İbicioğlu’nun üniversite kampusüne 2 bin kişilik apart yapımı için sessiz sedasız ihaleye çıkmasını tartışıyordu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum