Rektörler Isparta’da Toplanacak

SDÜ önemli bir organizasyona daha hazırlanıyor. SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun Üniversitelerarası Kurul Başkanı olması nedeniyle Üniversitelerarası Kurul Toplantısı SDÜ ev sahipliğinde Isparta’da yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2013 13:34
Rektörler Isparta’da Toplanacak

YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, YÖK üyeleri ve Türkiye genelindeki bütün rektörlerinin katılacağı toplantı, 9 Eylül Pazartesi günü saat 10.30’da SDÜ Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Üniversitelerarası Kurul toplantısına yaklaşık 350 akademisyenin katılacağını belirten Üniversitelerarası Kurul Dönem Başkanı ve SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu: ”Üniversitelerarası Kurul toplantısının üniversitemizde ilimizde yapılması çok önemli. Önemli bir tanıtım fırsatımız var. Türkiye’nin bütün rektörlerini, YÖK Başkanımızı, YÖK üyelerimizi ve kurul üyesi hocalarımızı ilimizde ve üniversitemizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Toplantımızın açılış konuşmasının ardından, görüşmeler devam edecek. Isparta’da önemli organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.