Remzi Erdoğan’a Geçmiş Olsun Ziyareti

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Belediye Meclis Üyeleri bir süre önce ayağından amaliyat geçiren Belediye Meclis Üyesi Remzi Erdoğan’ı evinde ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2013 16:33
Remzi Erdoğan’a Geçmiş Olsun Ziyareti

10 kişilik bir heyetle yapılan bu ziyaretten Remzi Erdoğan memnuniyetini gizleyemedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve Meclis üyelerinin ziyaretinden memnuniyetini ifade eden “üç haftadır ayaklarımdan geçirmiş olduğum amaliyat sonrası evde kalmak zorunda kaldım. Önümüzdeki günlerde dikişlerim alınarak tekrar yürüyecek hale geleceğim. Yürümeye başladığım günden itibaren aranıza katılacağım. Sizlerin de yapmış olduğunuz bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da “4.5 yıldır birlikte çalışmış olduğumuz meclis üyemiz Remzi Erdoğan geçirmiş olduğu bir amelayat sonrası bizlerde meclis üyelerimiz ile birlikte geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için ziyarete geldik. Meclis üyemizi çok kısa süre içerisinde yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum