“Reserve A Lane For The Disabled” Projesinin Toplantıları Devam Ediyor

“Reserve A Lane For The Disabled” Projesinin Toplantıları Devam Ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2020 09:05
“Reserve A Lane For The Disabled”  Projesinin Toplantıları Devam Ediyor

SDÜ koordinatörlüğündeki, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün de ortağı olduğu “Reserve A Lane For The Disabled” başlıklı projenin dördüncü uluslararası toplantısı, Murcia-İspanya’da Catholic University of Murcia ev sahipliğinde 29-30 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleşti.

Toplantıya, Portekiz Right Challenge’dan 1 kişi, Polonya University of Humanities and Economics in Lodz’dan 3 kişi, Romanya Asociatia Esperando kurumundan 2 kişi ve Catholic University of Murcia İspanya’dan da 3 kişi katıldı.

Toplantıda, proje amaçlarına ulaşabilmek için neler yaptığına dair sunumlar yapıldı. Proje başlangıcından toplantı tarihine kadar yapılan antrenmanlar ile ilgili videolar paylaşıldı; antrenörler kendi ülkelerindeki uygulamaları aktararak bilgi alışverişinde bulundu. Toplantı esnasında Murcia Popüler TV ile röportaj gerçekleştirilerek, projenin yaygınlaştırıcı etkisine katkıda bulunuldu.

Toplantı sonrasında proje ekibi olarak Murcia’da bulunan özel bir spor kulübünün yüzme havuzu ziyaret edilerek, İspanya Murcia’daki engelli yüzücülerin antremanları izlendi. Bu antreman ile ülkeler arası engelli yüzme antremanlarının kıyaslamaları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.