Resul Dindar Isparta İle Buluşacak

Resul Dindar Isparta İle Buluşacak

Yayınlanma:
Resul Dindar Isparta İle Buluşacak

Süleyman Demirel Üniversitesi Karadenizliler ve Karadeniz Sevdalıları Grubu tarafından yeni bir etkinlik daha.

8 yıldır üniversitede faaliyetlerini sürdüren ve Karadeniz’e has düzenledikleri etkinliklerle Isparta’nın takdirini toplayan grup, bu kez de şarkıları ile gönülleri mest eden Resul Dindar konseri ile Isparta’yı titretecek.

Özellikle bu yıl düzenlenen Karadenizliler Gecesi etkinliği ile Isparta’da binlerce kişiye hitap eden SDÜ Karadenizliler ve Karadeniz Sevdalıları Grubu, bu kez yepyeni bir konser ve gösteri etkinliğine soyundu.

Yarın SDÜ Doğu yerleşkesi Atatürk kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek programda Karadeniz’e has tüm kültürel etkinlikler boy gösterecek. Saat 19.00 itibariyle misafirlerine kapılarına açacak olan etkinlikte sırasıyla, Halk Oyunları Gösterisi, Akçaabat Horon Ekibi, Hemşin Horon Ekibi ve Kolbastı ekibi sahne alacak.

SDÜ Edebiyat Topluluğu’nun da katkıları ile hazırlanan Kültür gecesinin en büyük sürprizi ise saat 21.00’de sahne alacak olan Karadeniz’in en önemli sanatçıları arasında gösterilen Resul Dindar olacak. Bu mükemmel gecenin biletleri Cafe Brendo, Kafaler Caddesi’nde ve Iyaşpark önünde bulunan stantlardan temin edilebilecek. Öte yandan bu etkinliğe katılımlar kart okutmalı olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.