Riera'ya İngiltere'den Sürpriz Talip

Galatasaray'da yabancı kontenjanı nedeniyle gönderilecekler listesinde yer alan Albert Riera'ya Premier League'den talip çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2014 15:52
Riera'ya İngiltere'den Sürpriz Talip

Yabancı kontenjanını açmak için uğraşan Galatasaray'a bir müjdeli haber İngiltere'den geldi. Premier League ekiplerinden West Bromwich Albion, Galatasaray'ın yabancı kontenjanınıaçmasına yardımcı olacak bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

İngiliz basını, Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve Alex Telles'in de gelmesiyle Mancini'nin kadroda düşünmediği Albert Riera ile West Bromwich Albion'unilgilendiğini iddia etti.

Menajerlik görevine geçtiğimiz günlerde daha önce Real Betis'i çalıştıran ispanyol teknikdirektör Pepe Mel'i getiren, West Bromwich'te Pepe Mel'in vatandaşının transferine onay verdiği belirtildi.

Galatasaray, İspanyol oyuncunun ayrılmasına sıcak bakarken, transferin gerçekleşmesihalinde sarı-kırmızılı takım hem yabancı kontenjanını açmış olacak, hem de Albert Riera'yaverilen yıllık garanti ücret 3 milyon euroyu ödemekten kurtulacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.