Ritim Bozukluklarına Son!

Ritim Bozukluklarına Son!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2019 09:42
Ritim Bozukluklarına Son!

Kardiyolojik şikayetlerle Şehir Hastanesi kardiyoloji polikliniklerine başvuran ve ritm bozukluğu teşhisi almış 7 hasta hastanede ilk kez uygulanan Eps + ablasyon ( anjio benzeri yakma) yöntemiyle ritm bozukluklarından kurtuldu.

Isparta Şehir Hastanesi’nde ilk kez yapılan Eps + Ablasyon işlemi; bu işlemi başlatmak için Şehir Hastanesi’ne davet edilen Hacettepe Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’ndan Aritminin duayeni olarak dünyaca tanınan Prof. Dr. Kudret Aytemir beraberinde Doç. Dr. Hikmet Yorgun, Doç. Dr. Uğur Canpolat’ın yönetiminde Şehir Hastanesi kardiyoloji klinik hekimleri tarafından gerçekleştirildi.

Aritmi tedavileri ve Eps + Ablasyon işlemi ile ilgili Hacettepe’de eğitim görerek hastanede ablasyon işlemlerine devam edecek olan Kardiyoloji Uzmanlarımızdan Fatih Akkaya konuyla alakalı yaptığı açıklamada: “Eps + Ablasyon işlemi Isparta Devlet Hastanesinde uygulanmayan bir yöntemdir. Bu işlemi hastanemizde başlatıyor olmaktan dolayı mutluyuz. Çünkü bu şikayetle polikliniklerimize başvuran hasta sayımız oldukça fazla idi. Davetimiz ile hastanemize karşılıksız gelerek bizleri yalnız bırakmayan Hacettepe Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Kudret Aytemir , Doç. Dr. Hikmet Yorgun, Doç. Dr. Uğur Canpolat hocalarımıza, bu süreçte gerek malzeme temini gerekse süreçte bizlere desteğini esirgemeyen Başhekimimize, Kardiyoloji Kilinik hekimi arkadaşlarıma, Anjio Ekibindeki arkadaşlarımıza , Koroner Yoğun Bakımda, Kardiyoloji Servisinde bizlerle çalışan ve destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.