Roberto Mancini: Eray İşcan'a Güveniyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, oyuncusu Eray İşcan'a güvendiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2013 13:45
Roberto Mancini: Eray İşcan'a Güveniyorum

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında yarın Kopenhag ile oynayacağı karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Muslera'nın yokluğunda kaleye geçecek olan Eray İşcan hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"OYUNCUMUZA GÜVENİYORUZ"
Muslera'nın yerine oynayacak olan Eray'ın genç bir oyuncu olduğunu belirten Mancini, "Şampiyonlar Ligi'nde tecrübesi yok. Ama biz oyuncumuza güveniyoruz. Muslera'nın kırığı vardı. Onu oynatarak daha da riske edemezdik. Ancak yerine oynayacak oyuncumuza da şans tanımalıyız. Geldiğimden bu yana Şampiyonlar Ligi'nde güzel sonuçlar alıyoruz ve buna devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

"SNEİJDER'İN YOKLUĞUNU HİSSEDECEĞİZ"
Yarın oynamayacak olan Sneijder'in yokluğunu da hissedeceklerini belirten tecrübeli teknik adam, "Sneijder önemli bir oyuncu, yokluğunu elbette hissedeceğiz. Yarın Sneijder'in yerine kimin oynayacağına karar vereceğim. Yarın kadroda sürpriz yapacağımı zannetmiyorum. Kopenhag çok farklı bir takım.

Bu karşılaşmayı almak için buradayız. İstanbul'daki müsabakadan daha zor bir karşılaşma bizi bekliyor." ifadelerini kullandı. Sol kanatta kimi oynatacağı sorusuna ise Mancini, "Sol bek Dany'nin bölgesi değil. Riera'nın da performansı artıyor. Yarın takımın son şekli için kararımı vereceğim." diye cevap verdi.

"DAHA ÇOK ÇALIŞARAK ONLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"
Gruptaki şanslarını da değerlendiren sarı - kırmızılı takımın İtalyan çalıştırıcısıMancini, "Takım iyi çalışıyor. Juventus ve Real Madrid grubumuzda çok zorlu ekipler. Daha çok çalışarak onların üstüne çıkacağız." yorumunda bulundu.

Sarı - kırmızılı takımın oyunculardan Chedjou ise sakatlıktan yeni yeni çıktığını ve tam anlamıyla hazır olmadığını kaydetti. 'Son zamanlarda takım çok gol yiyor. Bunun sebebi nedir?' sorusuna da Chedjou, "Bunun farkındayız. Yeni hocamızla da yeni bir taktik izliyoruz. Verdiği görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz." diye cevap verdi.

GALATASARAY SON İDMANINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Bu arada Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın Kopenhag ile Parken Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. İlk 15 dakikası basına açık yapılan antrenmanda oyuncular ısınma hareketleri ve koşu yaparken, basına kapalı olan bölümde iseKopenhag maçının taktik çalışmasını yaptığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.