Roma, Galatasaraylı Telles'i Takibe Aldı

Sezon başı Fenerbahçe'den Salih Uçan'ı kadrosuna katan başkent ekibi Roma, Galatasaray'ın sol beki Alex Telles'in peşine düştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2014 12:49
Roma, Galatasaraylı Telles'i Takibe Aldı

Sezon başı Fenerbahçe'den Salih Uçan'ı kadrosuna katan başkent ekibi Roma için bomba bir iddia geldi. Defans bölgesinde yaş ortalamasının yüksek olması nedeniyle İtalyan devi, gözünü Galatasaray'ın Brezilyalısı Alex Telles'e çevirdi.

TAKIMDAN AYRILABİLİR
Eurosport'un haberine göre; Geçen sezon ligi ikinci sırada bitiren ve bu sene Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da Brezilyalı sol bekAlex Telles'in takımdan ayrılabileciği iddia edildi. Geçtiğimiz sene Galatasarayforması ile başarılı bir sezonu geride bırakan Alex Telles, Brezilya Milli Takımı'nın oyuncu izleme komitesinin de dikkatini çekmişti.

GARCIA'DAN TELLES'E YAKIN MARKAJ

Yaz transfer döneminde Chelsea'den İngiliz futbolcu Ashley Cole'u transfer eden Roma'nın bu mevki için bir isim daha istediği belirtildi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre; 33 yaşındaki Cole'un göstereceği performansından emin olamayan Rudi Garcia'nın gözünü Alex Telles'e çevirdi.

TELLES DE ROMA'YI İSTİYOR
Defans bölgesindeki isimlerin yaş ortalamasının yüksek olmasından ötürü takımda gençleştirme çalışmalarına başlayan Roma'nın ara transfer dönemine kadar Alex Telles'i izleyeceği ve göstereceği performansa göre bu transferin sonlandırılacağı belirtildi. Galatasaray'da yaşanan yabancı futbolcu sıkıntısından dolayı bu sene daha az forma şansı bulacağını düşünen Alex Telles'in de Roma'ya gitmek için istekli olduğu ifade edildi.

HEM TATİL HEM TRANSFER GÖRÜŞMESİ
Galatasaray'ın Brezilyalı sol beki milli takımlar için verilen arayı İtalya'nın başkenti Roma'da geçirdi. Kendi instagram sayfasından paylaştığı fotoğraftan sonra ise Alex Telles'in Roma'ya hem tatil için hemde yöneticiler ile görüşmek için başkente gittiği de belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.