Ronaldinho, Beşiktaş Hakkında Konuştu!

Beşiktaş'ın transfer listesinde bir anda ortaya çıkan ve Başkan Fikret Orman'ın da yalanlamadığı Ronaldinho konusunda en yetkili ağızdan, yıldız futbolcuda açıklama geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2013 11:30
Ronaldinho, Beşiktaş Hakkında Konuştu!

Beşiktaş'ın, Brezilyanın köklü kulüplerinden Atletico Mineiro'da forma giyen Ronaldinho hakkında yaptığı girişimler sonuçsuz kalabilir. Yıldız futbolcu, bu konu hakkında ilk kez açık açık konuştu.

Kulübü tarafından yapılan bir etkinlikte taraftarlarla sohbet eden Sambacı, kendisine Beşiktaş'a gidip gitmeyeceğini soran bir taraftara şunları söyledi: "Benim aklımda sadece ve sadece Libertadores Kupası var. Yüzde yüz buna konsantreyim. Bu haberler benim de kulağıma geldi, ancak doğru değil. Bütün haberler spekülasyondan ibaret. Hiçbir yere gitmiyorum." Bu arada yıldız oyuncunun hem abisi hem de menajeri olan Roberto Assis de, Brezilya basınına transfer iddialarını yalanlayan açıklamalar yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.