Ronaldinho Sözleşme Yeniledi

Beşiktaşlıların heyecanla beklediği yıldız futbolcu Ronaldinho takımı ile sözleşme yeniledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2014 11:23
Ronaldinho Sözleşme Yeniledi

Beşiktaş camiasının uzun süredir hayalini kurduğu transfer gerçekleşmedi. Mineiro başkanına göre Ronaldinho kulübünde kaldı. Brezilyalı gazetecilerin daha önce yazdığı haberleri doğrulayan Alexandre Kalil, Ronaldinho'nun Atletico Mineiro ile sözleşme yenilediğini doğruladı.

TWİTTER'DAN DUYURDU
Kalil Twitter'dan; "Gürültü canımı sıkıyor ama herkesin sevdiği adam bizimle kalıyor. Yeniledik!" yazdı. Atletico Mineiro da resmi sitesinden Ronaldinho ile sözleşme yenilediğini açıkladı.

RONALDİNHO'NUN AĞABEYİ BENİ ARADI VE...
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, formasını giydiği Atletico Mineiro ile sözleşme yeniledi.Brezilyalı futbolcunun Türkiye'deki temsilcisi Ayhan Yeşilbaş, Atletico Mineiro Kulübü Başkanı Alexandre Kalil'in, Ronaldinho ile sözleşme yenilediklerine dair sosyal medyada yer alan ifadelerini doğruladı.

TRANSFER İÇİN ÇOK UĞRAŞTIK
Yeşilbaş, yaptığı açıklamada, Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis'in kendisini aradığını ve imzaların atıldığını söylediğini belirterek, şunları kaydetti:"Bu transferin gerçekleşmesi için çok uğraştık ama Ronaldinho Brezilya'da kalmayı tercih etti. Ağabeyi ve menajeri Assis, az önce beni arayarak sözleşme imzaladıklarını birinci ağızdan söyledi. Maddiyat dışında birtakım başka unsurların devreye girdiğini tahmin ediyorum çünkü Beşiktaş'ın hatırı sayılır bir teklifi vardı.

RONALDİNHO'DAN İLK AÇIKLAMA
Ronaldinho, Atletico Mineiro ile sözleşme imzalamasının ardından ilk açıklamayı Twitter üzerinden yaptı. Ronaldinho, "Çok mutluyum, bir yıl daha beraberiz! İşte Galo (Mineiro)" yazdı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.